18. oktober 2011

Ideje so neprobojne

Spet malo drugačna objava. Moj namen je, da se vsak pri sebi zamisli.

           "The world is not dangerous because of those who do harm      
             but because of those who look at it without doing anything."     
                                                                                    Albert Einstein     

14. oktober 2011

Spet knjiga

Sošolka Ana je praznovala rojstni dan in naredila sem ji knjigico, pravzaprav beležko, kamor bo lahko pisala ali risala ;) 
Recept je preprost: vzela sem 2 kartona in ju oblekla v potiskan papir, vmes pa dala malo manjše enobarvne papirje. Vse skupaj sem spela s spiralo in prvo stran malo okrasila.

11. oktober 2011

Za pirata

Naš tamau je dopolnil 8 let! Obožuje želve in pirate, zato sta nastali ti 2 čestitki.

Prvo je naredil njegov starejši brat in spesnil pesmico z inicialkami imena. :) Pri izdelavi čestitke sem mu še pomagala z navodili, pri pesnjenju pa čisto nič, je še mene presenetil ;D

7. oktober 2011

mini bučke

Roberta nas je posladkala z navodili za hokaido bučke in ker je jesen in buče že skoraj pospravljene, sem naredila nekaj mini izdelkov za okras. 

Tiste za verižico še sledijo ;)

3. oktober 2011

Bele pikice

Jezi me, ko oblečem majčko, pa zraven nimam verižice, ki bi vsaj 90% pasala zraven ;) In to pri vseh verižicah, ki sem jih naredila ;) Nič ne pomaga javkat, orodje in Fimo ven in delat.

Zmešala sem približno barvo majčke (itak po pečenju še malo potemni), jo zvaljala skozi pašta mašino in preluknjala. Spodaj dala belo podlago in izrezala kroge. Moram rečt, da mi je všeč rezultat in tudi opazili so jo (skoraj) vsi ;)-