28. marec 2013

Presenečenja

Te so nastale kot presenečenje za Craft it forward projekt. Ker se nobena ni prijavila, sem sklenila, da jih podelim tistim ustvarjalkam, ki so že pošiljale svoje izdelke. 


Eno sem že v štartu namenila McCrafty, ki si je izbrala obesek vijolične barve, prav takega moja soimenjakinja Martina, oranžni verižici sta si zbrali Metuljčica in Vladuška, Keti je izbrala roza obesek.

Upam, da so vam všeč in lepo jih nosite.

25. marec 2013

Špric

Tina s svojim čudovitim sončkom in Vladka s srčki sta me premamili takoj, ko sta objavili svoje, po inspiraciji narejene, voščilnice. Dobila sem idejo, kako bi naj zgledala moja, le realizirati sem jo še morala.

21. marec 2013

Poročna

Dobila sem naročilo za poročno čestitko. Teh res ne delam veliko, zato sem si pomagala s Pinterestom in dobila idejo z dvema ptičema in venčkom v obliki srca. 


18. marec 2013

Roza in oranžna

Iz neustvarjalne luknje me je izvleklo fimanje. 

Najprej sem naredila presenečenja za projekt "Craft it forward", ki pa še ostajajo skrita, nato sta nastali ti dve 2 verižici. Ena v roza in druga v oranžni barvi z rahlim prelivom iz svetlega na temno ali obratno. 


Obliko sem videla na Pinterestu in se mi je zdela svetovna, da sem jo sprobala. Je pa kar zahtevna (ali pa sem samo jaz komplicirala ;).

14. marec 2013

Preoblečena

Tokrat mi je lastnica teh dveh prinesla še eno kvačko za preoblečt. 


Upam, da ji je tudi ta všeč, čeprav pike niso vse čisto okrogle ;)

Pa še dodatek v Craf it forward.

11. marec 2013

Čokoladna skušnjava

Neža je na svojem blogu objavila recept za torto s slikami, pri katerih ne moreš ostati ravnodušen. Malo sem se še upirala skušnjavi, tokrat pa me je premamila in sem jo naredila.

Naša je BILA takšna:


Poskusite, ne bo vam žal ;)


9. marec 2013

Craft it forward

No, pa sem se šla tudi sama, pofočkala sem se pri McCrafty in že dobila čudovito darilo. (Fotko sem si sposodila kar pri njej.)

4. marec 2013

Barvanje

 In ko tako barvaš odtis in ga že skoraj v celoti pobarvaš, ti iz enega Copica, ki si ga očitno preveč napolnil, kane kapljica točno na punčkin obraz.

Kaj narediš? Z blenderjem poskušaš rešiti, če se še da.